Na těchto webových stránkách využíváme soubory cookie které nám pomáhají při poskytování služeb.
Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies ukládaných na Vašem zařízení.
Jahodová proteinová tyčinka s vlákninou a kolagenem perfektně zasytí a doplní potřebné bílkoviny. Obsahuje 8,5% lyofilizovaných jahod! Přidaný kolagen pak podporuje zdraví pokožky, vlasů, nehtů a kloubů. A navíc chutná naprosto fantasticky.
Vyzkoušejte naši přírodní proteinovou tyčinku s pravými jahodami! Obsahuje vysoký podíl bílkovin, vlákniny a celých 1000 mg kolagenu. Dále se v ní ukrývá 8,5% lyofilizovaných jahod a je polita kvalitní bílou čokoládou.
Přírodní proteinová tyčinka je rychlým řešením, pokud zrovna nemáte nic jiného po ruce. Stačí si jich pár nachystat do kabelky nebo batohu a těšit se, až přijde jejich čas.
Víte, proč je jahodová tyčinka od Natural Protein tak skvělá?
Naše jahodová proteinová tyčinka s kolagenem má vysoký obsah bílkovin, kolagenu, vlákniny a 8,5% lyofilizovaných jahod. Složení je zcela přírodní. Navíc skvěle chutná, zažene hlad a je hodnotným zdrojem dobře stravitelných bílkovin a sacharidů.
Chuť tyčinky je jedinečná, konzistence je měkká a vláčná, jednoduše vynikající. Navíc vás výborně zasytí, dodá vám energii a je skvělou svačinkou, když zrovna nemáte nic po ruce. Chutná opravdu božsky!
• Přírodní proteinová tyčinka z kvalitních surovin
• Vysoký obsah vlákniny, bílkovin a 8,5% jahod
• Fantastická chuť, měkká a vláčná struktura
• Rychlá svačinka, kterou máte vždy po ruce
• Výborně vás zasytí, a ještě si pochutnáte
Jahody jsou nabité vitamíny a minerály a sušení mrazem jim zachovává všechny důležité živiny?
Vláknina z kořene čekanky posiluje zdravou střevní mikroflóru, pozitivně působí na trávení a navíc má velmi nízkou energetickou hodnotu.
Kolagen je nejrozšířenější druh proteinu v našem těle, který tvoří základ pohybového aparátu. Působí pozitivně na pohybové ústrojí, budování svalů, stav pleti, správné trávení, zdravé srdce a cévy.
Kompletní seznam a popis všech použitých surovin naleznete v záložce „složení a výživové údaje“.
Čekanková vláknina, syrovátková bílkovina, bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt), lyofilizované jahody 8,5%, čekanková vláknina, kokosový olej, kakaové máslo, maltitol , hovězí kolagen typu I, glycerol, sladidlo: steviol-glykosidy, emulgátor: slunečnicový lecitin.
Velikost balení: 50 g
GMO: Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.
ve 100g | v 1 porci (50 g) | |
---|---|---|
Energie | 1 583 kJ / 378 kcal | 792 kJ / 189 kcal |
Tuky | 17 g | 8.5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g | 6 g |
Sacharidy | 24 g | 12 g |
- z toho cukry | 21 g | 10.5 g |
Vláknina | 27 g | 13.5 g |
Bílkoviny | 21 g | 10.5 g |
Sůl | 0 g | 0 g |
Lyofilizované jahody jsou jahody sušené mrazem. Jedná se o metodu, která prodlužuje trvanlivost ovoce, zachovává většinu vitamínů, minerálů a neztrácí chuť ani vlákninu. Lyofilizované ovoce je 100% přírodní bez přidaného cukru. Sušené jahody obsahují přísun vitamínů A, B, D a E, ale také fosforu, draslíku, kobaltu, fluoru, mědi, selenu, železa a sodíku. Také nesmíme zapomenout na vitamín C, jehož množství je srovnatelné s obsahem v citrusových plodech. Jahody také obsahují kyselinu ellagovou, která se řadí k antioxidantům.
Čekanková vláknina, jinak také inulin, je přírodní látka, která slouží jako prebiotikum. Inulin je sacharid – rozpustná vláknina, která má velmi nízkou energetickou hodnotu. Z toho důvodu ji naleznete v potravinách pro diabetiky a v dietních výrobcích. Díky své struktuře se nevstřebává v tenkém střevě, ale prochází až tlustým střevem, kde právě slouží jako prebiotikum. Posiluje zdravou střevní mikroflóru, pozitivně působí na trávení, pomáhá proti zácpě nebo při cukrovce. Je zdrojem výživy pro prospěšné bakterie ve střevě, zejména pro přátelskou bakterii Lactobacillus bifidus. Vyživuje buňky střeva a udržuje rovnováhu střevní mikroflóry. Tím podporuje naše zdraví a chrání nás proti nemocem.
Syrovátková bílkovina (syrovátkový protein) je zdroj bílkovin té nejvyšší kvality. Obsahuje vysoký podíl aminokyselin a nejvyšší podíl bílkovin z přírodních zdrojů. Syrovátková bílkovina pochází z mléka (druhým proteinem také z mléka je kasein) a vzniká jako vedlejší produkt během přeměny mléka na sýr. Syrovátkový protein je mnohem lepší než ostatní formy proteinů. Tělu poskytuje širokou škálu aminokyselin, které slouží k budování svalové hmoty, zároveň tělo posilují a regenerují. Syrovátková bílkovina se dobře vstřebává, a navíc působí jako antioxidant. Posiluje imunitní systém a zrychluje metabolismus.
Kolagen je důležitou bílkovinou, která má nespočet velké množství pozitivních přínosů pro lidské zdraví. Nejen, že pomáhá ke krásnému a mladistvému vzhledu, ale má také významnější funkci. Jedná se o nejrozšířenější druh proteinu v našem těle, a zároveň je to nejstarší stavební prvek, který tvoří základ pohybového aparátu u savců. Působí pozitivně na pohybové ústrojí, budování svalů, stav pleti, správné trávení, zdravé srdce a cévy, a navíc zpomaluje stárnutí. Kolagen je zkrátka zázračná bílkovina, která nesmí v našem organismu chybět.
Kakaové máslo obsažené v našich proteinových tyčinkách má také řadu pozitivních přínosů pro zdraví! Kakaové máslo se vyrábí lisováním z pražených kakaových bobů, z čehož vzniká žlutá hmota podobná kokosovému tuku. Jeho výhodou je vysoká stabilita, a to díky antioxidantům, které zabraňují jeho žloutnutí. Antioxidanty obsažené v kakaovém másle bojují proti volným radikálům v těle a zabraňují oxidačnímu stresu. Máslo navíc zjemňuje a vyživuje pokožku, má nižší obsah energie než jiné tuky, ale zároveň obsahuje zdravé tuky. Je přírodním zdrojem vitamínů a minerálů a najdete v něm vysoký obsah vitamínu E. Navíc pozitivně působí na psychiku a výborně chutná!